Aanbod

Hieronder tref je alle diensten aan die Marian Sloot Yoga aanbiedt.

Er bestaan verschillende vormen van yoga, de vorm die ik doceer is hatha yoga. Deze vorm legt de aandacht op fysieke oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen. Iedere hatha yogadocent geeft les met zijn eigen intentie. In mijn lessen werk ik met rustige toegankelijke oefeningen die voor iedereen goed te doen zijn.

Meditatie wordt door veel mensen al snel als iets zweverigs gezien. Van een afstandje ziet het er misschien ook wel zo uit. De waarheid is dat hoe vaker je mediteert hoe meer je in contact komt met jezelf. Vanuit je eigen basis kun je betere beslissingen maken in alle drukte van je dagelijks bestaan. Heerlijk toch?

Klankschalen hebben de kracht om harmoniserend te werken zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Iedere klankschaal heeft zijn eigen trillingsfrequentie die via het lichaamsvocht doortrillen in je lijf. Aangezien je voor een groot gedeelte uit water bestaat kun je op deze manier de diepgaande ontspannende werking van klankschalen ervaren.

Tijdens de individuele les wordt er aandacht besteedt aan de hulpvraag waar je mee komt. Dit kan van alles zijn. Denk aan hoofdpijn, burn-out klachten, slaapproblemen, angst en/of paniekaanvallen, problemen met de ademhaling, rug en nekklachten, je opgejaagd of onrustig voelen. Als de beschreven klachten verbonden zijn met een te hoog spanningsniveau dan kunnen yoga, adem- en ontspanningsoefeningen je hierbij ondersteunen.

Wil je eens een ander uitje met je collega's, vrienden of familie? Of kennismaken met yoga? Denk dan eens aan een workshop yoga! Er zijn verschillende mogelijkheden, van een gewone yogales tot een lange ontspanning of een klankschaalsessie. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor een proefles

Contact

Neem contact met mij op

Marian Sloot Yoga

Didamseweg 32A, 7036 AP Loerbeek

Inschrijven

    Vereniging Yogadocenten Nederland Saswitha Opleiding