Yoga

Hoe ziet een les eruit?

In een rustige en warme yogastudio werk je aan lichaam, adem- en ontspanningsoefeningen. Je oefent met aandacht waardoor de oefeningen goed kunnen doorwerken in je systeem. De lessen zijn opgebouwd uit staande, zittende en liggende oefeningen. Aan het einde van iedere les is er een liggende ontspanningsoefening hierdoor kan de les nog dieper integreren in je systeem. In totaal duurt de les 5 kwartier. 

Yoga is niet prestatiegericht, je oefent naar eigen kunnen zodat je leert omgaan met de mogelijkheden van het moment. Dit betekent dat je ook geen ervaring hoeft te hebben om deel te nemen aan mijn lessen. Het gaat niet om de perfecte houding aannemen maar meer om onderzoekend te bewegen met respect voor je grenzen. In de oefeningen gebruik je het ritme van jouw adem. Als adem en beweging samenvloeien kan de aandacht naar binnen keren en kom je tot jezelf. Deze manier van oefenen heeft een positieve uitwerking op lichamelijk en mentaal welbevinden.

De lessen worden gegeven in kleine groepen van 9 tot maximaal 10 personen. Yoga werkt beter als je wekelijks de lessen volgt. Om de continuïteit te waarborgen is er de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen.

Praktische informatie

  • Draag kleding waarin je goed kunt bewegen (joggingbroek).
  • In de yogastudio zijn matten en kussens aanwezig neem een badlaken mee voor op de yoga mat.
  • De lessen worden gedurende het hele jaar gegeven met uitzondering van de vakanties van de docent.
  • De betaling gebeurd d.m.v. automatische incasso, je betaalt aan het begin van de maand het aantal lessen vooruit.
  • De lessen worden gegeven in de yogastudio achter het woonhuis aan de Didamseweg 32 A in Loerbeek.

Lestijden

Maandag Woensdag Donderdag
09.00 – 10.15 uur 09.00 – 10.15 uur 09.00 – 10.15 uur
19.00 – 20.15 uur 19.00 – 20.15 uur

Tarief

€12,00 per les (abonnement)

€15,00 per losse les