Individuele begeleiding

In het leven van alle dag kunnen zich perioden voordoen die stressvol zijn, denk aan ziekte, hoge werkdruk, een overlijden van een dierbare, een scheiding. Als je weer in wat rustiger vaarwater gekomen bent kan het spanningsniveau weer zakken maar dat gebeurt niet altijd bij iedereen. Soms blijf je op een hoger niveau van spanning functioneren zonder dat je daar zelf van bewust bent. Je bent als het ware gewend geraakt om te functioneren op een hoger spanningsniveau. Dit hoeft niet meteen problemen te geven, we kunnen dat best een tijd vol houden. Toch kunnen er op een gegeven moment klachten ontstaan omdat we lichamelijk en geestelijk niet voldoende herstellen.

Rust en ontspanning zijn van essentieel belang om te herstellen van alle dagelijkse bezigheden. Als de accu weer opgeladen is, functioneer je beter en leef je prettiger.

Hoe ziet de individuele begeleiding eruit?

In deze individuele sessie of sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen zoals yogaoefeningen, meditatie, adem- en ontspanningsoefeningen, klankschaalsessies, yoga nidra. Alles is mogelijk, het wordt afgestemd op jouw behoefte. Hoe vaak je een individuele sessie nodig hebt hangt af van de hulpvraag en je wensen. Dit wordt individueel met jouw afgesproken. Een sessie duurt 1,5 uur per keer. Heb je interesse in individuele begeleiding neem dan contact met me op.

Lestijden

Alleen op afspraak

Tarief

€75,00 per sessie