Klankschalen

Door zelf regelmatig naar klankschaalsessies te gaan ben ik enthousiast geworden over de diepgaande werking van klankschalen. Zoals ik hiervoor al schreef, bestaat je lichaam voor meer dan de helft uit water vandaar dat je de geluidstrilling niet alleen hoort maar ook kunt voelen in je lijf. Als je een steen in het water gooit zie je dat er cirkels in het water ontstaan die zich verspreiden. Zo gebeurt dat ook in je lichaam als je de klankschalen aanslaat. Iedere klankschaal heeft zijn eigen trillingsfrequentie die verschillende gebieden in je lijf in beweging zetten. Hierdoor krijgt het lichaam de mogelijkheid om zijn eigen trilling en frequentie te harmoniseren.

Als ik een klankschaalsessie geef in de groep begin ik de les met yogaoefeningen dit om je lichaam los te maken en alvast te laten ontspannen, hierna mag je genieten van een lang liggende klankschaalontspanning. Aan het einde van de les is er thee met wat lekkers. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend van 9.45 uur tot 10.45 uur.

Klankschalen hebben een positieve werking op ontspanning van je spieren, ervaren van rust, loslaten van stress, opruimen van afvalstoffen, en zo kan ik nog wel even doorgaan… Er gaat niets boven de eigen ervaring! Gun jij jezelf de ervaring van de diepe werking van klankschalen? En wil je je laten meevoeren door de rustgevende klanken van de schalen? Geef je dan op voor één van de onderstaande data.

28 oktober, 25 november, 16 december 2023

27 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei 2024

Lestijden

Zaterdag
9.45 – 10.45 uur

Tarief

€15,00 per sessie (in groepsverband)